Nieuws

Ontdek de populairste tuinstijlen van dit moment!

Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid, smaak en levensstijl. Maar wist je dat je tuin ook een krachtig verlengstuk kan zijn van je interieur? Net zoals je met zorg meubels, kleuren en decoraties kiest voor binnen, is deze aandacht ook van belang voor het ontwerp van je tuin.

Lees meer

Inspiratie voor het inrichten van kinderkamers

Inspiratie voor het inrichten van kinderkamers

De tijd van roze prinsessen kamers of blauwe auto’s op de muur is allang verleden tijd als het gaat om kinderkamers. Bij het inrichten van een (nieuw) huis gaat het ontwerp vaak verder dan alleen de woonkamer. Ik zie steeds vaker dat bewoners eenheid willen in het gehele huis. Dat bijvoorbeeld de lichte, natuurlijke elementen ook terugkomen in de badkamer en slaapkamer. En dus niet te vergeten de kinderkamers. Ook deze krijgen meer aandacht en worden steeds vaker stijlvolle ruimtes.

Lees meer

Vrijstaand Woonhuis Twello

Voor een vrijstaande woning in Twello heeft Nuevo-Interiordesign een compleet interieurontwerpmogen maken. Er staat een verbouwing gepland en er was behoefte aan…

Lees meer

Ultieme zomeravonden met een buitenkeuken

Ultieme zomeravonden met een buitenkeuken,
Eindeloze zomeravonden met heerlijk eten en een drankje, wie droomt er niet van. Niet alleen op vakantie kan je genieten van lange zomeravonden buiten. Met een buitenkeuken in jouw tuin kun je een ontspannen en gezellige omgeving creëren waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. In deze blog delen we inspirerende ideeën voor een buitenkeuken met een mediterrane uitstraling. Door het gebruik van lichte, natuurlijke materialen en een vleugje wabi sabi-stijl kun je een prachtige plek creëren waar je kunt koken, ontspannen en gezellig kunt tafelen.

Lees meer

Woonboerderij Eefde

Deze bestaande woning is van boven tot onder verbouwd. De grootste uitdaging was om het te moderniseren en om het aan de huidige tijd aan te passen.

Lees meer

Populaire woonstijlen bij Nuevo-Interiordesign

Populaire woonstijlen bij Nuevo-Interiordesign:
Er zijn veel verschillende woonstijlen die je kunt toepassen in jouw interieur. In deze blog maak je kennis met de woonstijlen die Nuevo-Interiordesign veel gebruikt in de adviezen voor interieur. Onze stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel natureltinten, rust en een tijdloos design.

Lees meer

Oktober woonmaand

Oktober woonmaand

Nu de temperatuur daalt, verschuift de focus naar binnen. Met de herfst inzicht gaan we weer cocoonen. Helemaal nu met de huidige energie ontwikkelingen zien we dat men binnen een knus en warm interieur wil hebben.  Daarnaast is oktober in interieurland de maand van nieuwe trends, beurzen en is de bekendmaking van nieuwe trend kleuren. Kortom op interieurgebied zitten we in de maand oktober niet stil.

Lees meer

Opening belevingsstudio Nuevo-Interiordesign

Het is zover! Op woensdag 5 oktober opent Nuevo-Interiordesign de belevingsstudio in de Dorpstraat 26 in Twello. Een geheel nieuw concept waar interieur en inspiratie centraal staat. Naast dat in de belevingsstudio door het team van Nuevo-Interiordesign wordt gewerkt aan interieurontwerp opdrachten kan iedereen ook langs komen voor om inspiratie op te doen en stalen bekijken van vele gordijnstoffen, vloeren en verfsoorten.

Lees meer