Terug naar het overzicht

Een eigen werkplek

Een eigen werkplek in je huis is fijn. We hebben allemaal wel een computer of een laptop in huis en als je geen eigen werkplek hebt staan ze vaak in de weg. Ze slingeren op je tafel of staan op een hele aanwezige plek in je woonkamer. En dat is super irritant.

Aangezien we steeds meer thuiswerken is het ook onmisbaar om in je huis een werkplek te hebben. Belangrijk is dan ook dat er een gezellige en functionele plek gecreëerd worden. Aller eerst moet een werkplek wel aan een paar eisen voldoen. Een goede zit houding is van essentieel belang dus een goede bureaustoel op de juiste hoogte.

Zorg ook dat je bureau op een goede werkhoogte staat. Ook goede verlichting is een dingetje bij geconcentreerd werken heb je wat feller licht nodig dan bij bijvoorbeeld brainstormen. Verder kun je er wat persoonlijke spullen

neerzetten om het een persoonlijker touch te geven.

Wij hebben gekozen om een voorzet wand te plaatsen met  daarin nisjes waar wij onder meer een werkplek hebben gecreëerd. Ik heb zelf de werkruimte ontworpen en laten maken door een interieurbouwer. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik niet hele dagen aan deze werkplek zit te werken. Daarnaast is het ook erg leuk om je werkplek te stijlen . Dat kun je onder meer doen door planten ,posters, foto’s neer te zetten .Zorg er wel voor dat het geheel opgeruimd oogt er is niets zo vervelend als een niet georganiseerde werkplek met veel rommeltjes. Vooral met groen van planten werk je geconcentreerder en relaxeer.

Hebben jullie ook een werkplek thuis?

Of  wil je  misschien een werkplek voor jezelf creëren maar  weet je niet waar en hoe je dat gaat  realiseren? Moet  je werkplek een deel van je interieur zijn  dan is sfeer en indeling erg belangrijk.

Misschien kan ik je helpen om een mooi functioneel ontwerp  te maken zodat jij een super fijne,gezellige en functionele  werkplek krijgt.

Een eigen werkplek thuis
Lieve creatieve groet, Anita

Tags

Terug naar het overzicht