Over mij

Mijn naam is Anita Klomp en ik woon en werk in Twello. Als gediplomeerd Interieurdesigner adviseer ik met veel plezier particulieren en bedrijven. Voorheen was ik bloem- en groenstylist, maar ik was altijd al bezig met kleurcombinaties en het indelen van ruimtes. Creativiteit en het creëren van sfeer zijn altijd mijn rode draad geweest. Net als mijn grote passie voor interieur en architectuur.

Mijn lat ligt hoog en ik ben veeleisend als het gaat om een interieurontwerp. Ik wil dat alles klopt en dat er een balans en harmonie is die past bij de architectuur van de woning. Het liefst start ik mijn ontwerp met een leeg canvas om vervolgens met verfijnde kleuren, de juiste materialen en maatwerkmeubels een functioneel, tijdloos en rustgevend interieur te creëren. Ik krijg er energie van om mensen te inspireren en te verassen!

over mij Anita Klomp

Goed gesprek over ontwerp en inkoop

Vertel me je woonwensen en ik luister met oprechte interesse. Ik stel je vragen over de functie van ruimtes, lichtinval of akoestiek. Met deze informatie ga ik aan de slag en ik vertaal het naar een 2D en 3D ontwerp. Voor zover het mogelijk is geef ik je kleur- en materiaalstalen en de stalen van raambekleding mee. Als je wil help ik je ook met de inkoop van meubels, lampen en accessoires.

Wat je krijgt

Behalve een ontwerp of advies, krijg je professionele begeleiding tijdens de veranderingen. Ik betrek je graag bij het ontwerptraject om de ruimtes zo persoonlijk mogelijk te krijgen. Het is mijn vak om dat wat ik zie, hoor en opmerk in onze gesprekken te vertalen naar een huis dat jou omarmt. Het doel is een sfeervol, functioneel en harmonieus interieur dat aanvoelt als jouw domein en waarin jij je helemaal jezelf voelt.