Terug naar het overzicht

Populaire woonstijlen bij Nuevo-Interiordesign

Er zijn veel verschillende woonstijlen die je kunt toepassen in jouw interieur. In deze blog maak je kennis met de woonstijlen die Nuevo-Interiordesign veel gebruikt in de adviezen voor interieur. Onze stijl kenmerkt zich door het gebruik van veel natureltinten, rust en een tijdloos design.

Woonstijl Naturel

Ik streef ernaar harmonie en balans in jouw interieur terug te brengen. Wij staan met Nuevo-Interiordesign voor een functioneel, tijdloos en rustgevend ontwerp. De woonstijl Naturel is bij uitstek een stijl die zich goed leent als ultieme basis voor een nieuw design. Door veel gebruik van natuurlijke materialen en rustige tinten ontstaat er een geheel waar veel mensen naar opzoek zijn. Harmonie en balans in jouw interieur kunnen ervoor zorgen dat jouw huis als een thuis gaat aanvoelen. Een naturel woonstijl leent zich bij uitstel voor meerdere ruimtes in het huis. Uiteraard de leefruimte beneden, maar denk ook aan een naturel keuken of badkamer.

Woonstijl Minimalistisch

Een woonstijl die we steeds vaker terugzien in de wensen van klanten is een minimalistische stijl. Ik snap het ook wel, iedereen is vandaag de dag zo druk en men krijgt wel duizenden prikkels op een dag te verwerken dat het juist fijn kan zijn als je huis een stijlvolle oase van rust is. Kenmerkend zijn ook slimme opbergoplossingen en functionele designs. Een leuke woonstijl waar je als interieurontwerper je klant kan verrassen door slimme oplossingen en speelse elementen die toch de eenvoud van deze woonstijl kunnen benadrukken.

Woonstijl Touch of Colour

Een kleur in huis hoeft niet enkel in de details en accessoires te zitten. Denk ook aan tegels, behang of stoffen gordijnen die voor een touch of colour kunnen zorgen. De stijl van Nuevo-Interiordesign kenmerkt zich door de harmonieuze balans met natuurlijke tinten en materialen. Verwacht geen explosie van kleur of een kakofonie aan prints, maar juist een gebalanceerd rustig ontwerp met een touch of colour. Eenheid blijft een belangrijke kernwaarde en samen gaan we naar de balans opzoek.

Woonstijl Wabi Sabi

Over deze woonstijl laat ik niet te veel los. Het is een woonstijl die de laatste jaren sterk in opkomst is en je ook in design van meubels en accessoires veel ziet terugkomen.

Inspiratieboek Benieuwd naar een uitgebreid en compleet overzicht hoe deze woonstijlen vorm krijgen in een interieur? Kom dan langs bij de Nuevo belevingsstudio voor inspiratie. Hier komen de diverse woonstijlen tot leven en ontvang je op aanvraag een inspiratie boekje inclusief moodboards en uitgebreide uitleg wat wij onder elke woonstijl verstaan.

Terug naar het overzicht