Terug naar het overzicht

Bloemstyling workshop

Door de drukte van aanvragen voor Interieurontwerpen geef ik op dit moment alleen op afspraak Bloemworkshops. Denk hierbij aan een vriendinnen avond of gezellig met al je zussen. Voor meer informatie mail of bel me gerust.

Nuevo-interiordesign organiseert diverse seizoensgebonden workshops op afspraak. Tijdens deze leuke workshop, waar gezelligheid en creatief bezig zijn voorop staan, wordt gewerkt met mooie materialen en bloemen volgens de laatste trends.

Uitleg bloemstyliste

Esther en Anita geven voorafgaand en tussendoor uitleg over het bloemschikken. Gedurende de workshop bieden Esther en Anita waar nodig is individuele begeleiding om een prachtig eindresultaat te creëren.

Kosten workshop bloemschikken

Onze workshop bloemschikken kosten € 59,50 per persoon, dit is inclusief alle materialen en een kop koffie/thee met een lekkernij.  De workshop wordt gegeven aan statafels in onze workshopruimte aan de Dorpsstraat 26 Twello. Een groep bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Contante betaling in overleg mogelijk.

Aanmelden

Opgeven voor de workshop bloemschikken per e-mail info@nuevointeriordesign.nl o.v.v. je naam, het aantal personen en telefoonnummer.

Terug naar het overzicht