Terug naar het overzicht

Wij maken interieur design haalbaar voor iedereen

Verhuizen en dan opnieuw inrichten?

Ga je verhuizen of je huis opnieuw inrichten en heb je ideeën nodig over interieur, styling en interior design? Wij helpen je graag aan inspiratie door een prachtig uitgewerkt plan te maken. Geen idee hoe je dit thuis kunt realiseren? Wij helpen je graag met interieuradvies en styling op maat. Bij Nuevo Interiordesign ben je op het juiste adres.


Een passend interieur?

Je wilt dat je interieur bij je past, voelt als een warme jas. Een thuis. Je wilt dat het in balans is, fris is en dat er slim kleur wordt toegepast.
Nuevo Interior Design verzorgt naast het advies en het maken van het plan, ook de inrichting van woonhuizen bedrijven binnen het mkb. Wij een aantal standaardpakketten waardoor onze dienstverlening heel overzichtelijk wordt. Het advies en ontwerp op maat is altijd maatwerk. Zodat jouw huis echt jóuw huis wordt.

Nuevo Interior design heeft inmiddels een gevestigde naam in de Stedendriehoek. Wij zijn een betrouwbare partij en hebben geleerd om goed te luisteren naar onze klanten. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten en daarom zijn er ontzettend veel woonstijlen waarvan er altijd wel een bij je past. Misschien wil je graag een aantal meubels hergebruiken waardoor je interior design heel persoonlijk blijft. Misschien wil je juist dat hotel chique in je interieur en gaat alles op de schop, we trekken hoe dan ook samen op voor het beste resultaat.

Terug naar het overzicht