Terug naar het overzicht

Stalen deuren

Wij hebben een prachtige stalen deur met een zijlicht in ons huis .Deze is helemaal op maat gemaakt door Rick ter Rielle. Kijk eens mee hoe mooi dit kan zijn in je woning en je interieur.

Omdat wij in de hal geen deur hadden naar de woonkamer en keuken stond alles in een open verbinding met elkaar waardoor we veel warmte verloren en het een beetje tochtte. Daardoor is het idee ontstaan om de hal te gaan afsluiten met een stalen deur. Ideaal want deze deuren bestaan ook nog eens uit veel glas waardoor het ruimtelijk en licht blijft in je woning en interieur.

Deze deur heeft geen kozijn en is met profielen aan de zijkant bevestigd. Ook moet er in de vloer geboord worden voor bevestiging .Dit is wel even een dingetje als je vloerverwarming hebt dus laat je goed voorlichten wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je ook kiezen voor een taatsdeur met glas ,deze scharnieren aan de onder en bovenkant, zodat deze deur aan beide kanten opengezet kan worden. Dus 90 graden. Onze deur draait wel een kant op.

Rick ter Rielle heeft het voor ons helemaal op maat gemaakt en gekeken wat er allemaal mogelijk was. Hij is helemaal naar onze wens samen gesteld zo heb je nog tal van mogelijkheden in de vlakverdelingen van het glas.

Het resultaat is dan ook super tof geworden .Een stalen deur is een echte eyecatcher in je woning en interieur. Een echt aanrader voor iedereen!
Je kunt een prachtige schuifdeur laten maken of wat dacht je van een roomdivider. Tegenwoordig zie je ook veel stalen afscheidingswanden in badkamers hoe tof is dat. Natuurlijk is het zo dat zulke investeringen idealer is om mee te nemen in je bouwplannen. Wij konden het gelijk merken, geen tocht meer en geen warmte verlies allemaal verleden tijd.

Liefs Anita
Nuevo-interiordesign

Terug naar het overzicht