Terug naar het overzicht

Zomerse update en aftellen tot de opening

Wat hebben we prachtige zomerse weken gehad. Naast af en toe van het zonnetje te genieten, is er achter de schermen van Nuevo-Interiordesign hard doorgewerkt aan veel leuke dingen! Zo zijn er mooie projecten opgeleverd, zijn nieuwe interieuradviezen gestart en zijn we druk bezig om de Nuevo Belevingsstudio klaar te maken voor de grande opening begin oktober. In deze blog neem ik jullie mee achter de schermen om een kijkje te geven in het werk wat we gedaan hebben.

Dat je ook als interieurontwerper soms tegen lange wachttijden aanloopt is niet te voorkomen in deze periode. Maar met trots kan ik melden dat het project ‘De Kinderkamer’ is afgerond. Wat is het een plaatje geworden al zeg ik zelf.

Een prachtige kinderkamer met pasteltinten en vergrijsde roze tinten. Zo werd het niet te zoetsappig, maar wel echt een meidenplek. De kamer is een kleine ruimte, maar door slim gebruik te  maken van maatwerkmeubels, in dezelfde kleurtonen, zorgt ervoor dat de ruimte functioneel is. Tevens is nagedacht om alvast de hoogte van meubels zo te maken dat het mee kan groeien voor als er meer huiswerk gemaakt moet worden.

Voor een boerderij in Twello is een compleet interieuradvies opgeleverd. Het is een prachtig karakteristiek pand, maar van binnen mocht het een upgrade krijgen. Het mocht een moderner geheel worden, maar vooral tijdloos en rust waren belangrijke uitgangspunten. Door met zachte grijstinten aan de slag te gaan, is er eenheid gekomen. In deze oude boerderij kwamen we prachtige kenmerkende elementen tegen, zoals een opkamertje. Vroeger gingen de dienstmeisjes met een trapje naar deze ruimte. De muur was al weg gebroken, maar het trapje was gebleven. Juist door deze bij de grote ruimte te betrekken en  te accentueren door een plantenbak op maat wordt het een eyecatcher en tegelijk benadrukt het de unieke elementen van het pand. Foto’s volgen nog van dit pareltje!

Voor een toekomstig nieuw huis heb ik meegedacht met de indeling, het kleur gebruik en het lichtplan. Bij dit project werd weer goed duidelijk dat het vroeg betrekken van een interieurontwerper zoveel voordelen later in het proces oplevert. Met name op het gebied van licht & elektra. Door al in een vroeg stadium na te denken hoe je de ruimtes gaat gebruiken en gaat indelen kan je licht & elektra zoveel slimmer indelen. Vooral licht op de juiste plekken werkt sfeer verhogend. In een nieuw huis is vaak alles lekker fris wit, maar juist deze bewoners willen kleur en gezelligheid. Het advies ligt klaar voor een prachtige olijfgroene tint. Het is nog even wachten op de realisatie, maar ik zeg altijd… een goed begin in het halve werk en in dit geval het wachten waard.  

Naast deze prachtige projecten komt de Nuevo Belevingsstudio ook meer tot leven! We zijn deze zomer druk bezig geweest en al een heel eind opgeschoten en het verven is zo goed als klaar. Wat maakt dat al een verschil!

In de belevingstudio kies ik ook voor maatwerkmeubels om zo de ruimte optimaal te benutten en om straks voor een optimale presentatie te zorgen. Binnenkort  wordt er nog getegeld en komt er nog beton ciré.

Wat zo leuk is aan de belevingsstudio is dat ik voor mijn gevoel echt met mijn eigen “interieur” bezig bent. De belevingsstudio krijgt echt de sfeer waar ik met Nuevo-Interiordesign voor sta; natuurlijk, tijdloos, rustig en functioneel.

Zoals het er nu naar uitziet gaat de belevingsstudio begin oktober open. Ik houd jullie op de hoogte!

Naast inspanning hoort ook ontspanning al kan ik bijna niet wachten tot het oktober is. Toch gaan we nog genieten van een paar heerlijke weken vakantie, zodat ik opgeladen kan beginnen met al het moois wat dit najaar op het programma staat. Ik kijk er in ieder geval naar uit!

En ben je benieuwd wat Nuevo-Interiordesign voor jou kan doen dit najaar? Op de website vind je alle informatie, de werkwijze en indicatie van tarieven. Ook vind je een update van de afgeronde projecten en enkele sneak Peaks!  Heb je een concrete vraag die kan je sturen naar info@nuevo-interiordesign.nl.

Lieve groet, Anita

Terug naar het overzicht