Kleurenplan

Met kleur breng je sfeer in een interieur of bepaalde ruimte. Het kan invloed hebben op de grote van ruimtes en de invloed op hoe jij een ruimte ervaart. Dat is de reden dat veel van onze klanten een kleurenplan laten maken.
Er moet rekening gehouden worden met de ligging van het huis of gebouw en de lichtinval. We kijken naar een aantal kleuren en wat dat met de ruimte gaat doen. Ik werk dat uit en je krijgt van mij de kleurnummers op de plattegrond. Het kleurplan is voor de wanden, dus verfkleuren en behang. Ik laat je waar mogelijk is de stalen van de kleuren en materialen van dichtbij zien, zodat je ze van dichtbij kunt bekijken en ervaren.

Wil je meer weten over onze diensten? Klik dan op een van de onderstaande lin ks voor meer informatie over de betreffende producten:

Lichtplan

Moodboard

Materialenplan

Kleurenplan

Met een kleurplan kunnen klanten genieten van cohesie en visuele balans in hun ruimtes, waarbij kleuren naadloos op elkaar aansluiten en de gewenste sfeer creƫren. Onze ervaren ontwerpers begeleiden klanten bij het kiezen van kleuren die passen bij hun stijl. Ook de functie van de ruimte en persoonlijke voorkeuren horen daarbij. Het kleurplan fungeert als een leidraad voor de selectie van verf, stoffen, meubels en accessoires. Hierdoor ontstaat een samenhangend en esthetisch verantwoord interieur. Bovendien draagt het kleurplan bij aan de expressie van de persoonlijkheid van de opdrachtgever en biedt het een praktisch hulpmiddel om weloverwogen beslissingen te nemen tijdens het ontwerpproces. Een kleurplan van Nuevo Interiordesign maakt het mogelijk om de gewenste visuele impact te bereiken en een uniek, op maat gemaakt interieur te realiseren.