Terug naar het overzicht

Opening belevingsstudio Nuevo-Interiordesign

Het is zover! Op woensdag 5 oktober opent Nuevo-Interiordesign de belevingsstudio in de Dorpstraat 26 in Twello. Een geheel nieuw concept waar interieur en inspiratie centraal staat. Naast dat in de belevingsstudio door het team van Nuevo-Interiordesign wordt gewerkt aan interieurontwerp opdrachten kan iedereen ook langs komen voor om inspiratie op te doen en stalen bekijken van vele gordijnstoffen, vloeren en verfsoorten.

In de belevingsstudio staat inspiratie centraal en helpen wij mensen bij het maken van keuzes op het gebied van interieur. Door persoonlijk advies en echte stalen krijgen wij een sneller beeld van interieur wensen en smaak en daarmee kunnen de stylisten en ontwerpers gerichter te werk voor een goed passend interieuradvies.  Daarnaast kan iedereen ook binnenlopen om geselecteerde meubels en accessoires in de showroom en shop te bekijken. Deze kan je direct kopen en mee naar huis nemen.

Inrichting

De belevingssstudio ademt de stijl van Nuevo-Interiordesign en binnen zal je rustige tinten, natuurlijke materialen en eenheid ervaren. Samen met collega Simone worden de interieuradviezen en ontwerpen en stylingadviezen opgepakt en uitgevoerd.

“ Ik word zelf ontzettend gelukkig en rustig van een interieur dat eenheid uitstraalt en dat klopt. Ik ga in mijn ontwerpen dan ook op zoek naar een stijl die bij jou past en zorgt dat jij je echt thuis voelt in je eigen huis.” Anita

Opening

De opening van de belevingsstudio wordt feestelijk gevierd op woensdag 5 oktober. Dit wordt in beperkte kring gevierd en vanaf donderdag 6 oktober is iedereen welkom! Ik kijk er naar uit iedereen te ontvangen en ontmoeten. Nu ik dit type kan ik haast niet geloven dat we over minder dan 2 weken gewoon open zijn!!!

Liefs Anita

Terug naar het overzicht