Terug naar het overzicht

Interieur workshop

Door de drukte van aanvragen voor Interieurontwerpen geef ik op dit moment alleen op afspraak Interieurworkshops. Denk hierbij aan een vriendinnen avond of gezellig met al je zussen. Voor meer informatie mail of bel me gerust.

Je droomt van een nieuw interieur met een warme sfeer, prachtige tinten en die perfecte harmonie en balans. Maar ja, waar begin je? Het lijkt heel simpel maar wanneer je in die lege ruimte zit, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zoveel mogelijkheden, zoveel stijlen en kleuren. En dan weet je het al snel niet meer. Maar niet getreurd, Nuevo- interiordesign bied een super gezellige interieur workshops op afspraak aan bijvoorbeeld het maken van een Moodboad of kleurplannen. Met deze inspiratietips kun je meteen aan de slag. De workshop wordt gegeven door Anita In ons nieuwe pand aan de Dorpsstraat 26 Twello.

Kosten Interieur workshop

Onze Interieur workshops  kosten € 59,50 per persoon, dit is inclusief alle materialen en een kop koffie/thee met een lekkernij. De workshop wordt gegeven in onze workshopruimte aan de Dorpsstraat 26 Twello. Een groep bestaat uit minimaal 5 personen en maximaal 6 personen. Na inschrijving ontvang je een betaalverzoek. Contante betaling in overleg mogelijk.

Aanmelden

Een aanvraag voor  workshops kan per e-mail info@nuevointeriordesign.nl o.v.v. je naam, het aantal personen en telefoonnummer of gebruik het onderstaande formulier.

Inschrijven Interieur Workshop

  • Voer een nummer in van 1 tot 10.

Terug naar het overzicht