Terug naar het overzicht

Oktober woonmaand

Nu de temperatuur daalt, verschuift de focus naar binnen. Met de herfst inzicht gaan we weer cocoonen. Helemaal nu met de huidige energie ontwikkelingen zien we dat men binnen een knus en warm interieur wil hebben.  Daarnaast is oktober in interieurland de maand van nieuwe trends, beurzen en is de bekendmaking van nieuwe trend kleuren. Kortom op interieurgebied zitten we in de maand oktober niet stil.

Knus & Warm interieur

Met wellicht de kachel een graadje lager zien we grote vraag naar mooie, warme en rijke materialen voor in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zachte kussens van velours, warme wollen plaids en dikke stoffen gordijnen. Veel trends die voor komend woonseizoen zijn aangekondigd zijn geïnspireerd op de natuur. Nu zijn we bij Nuevo-Interiordesign altijd al van de natuurlijke materialen en tinten geweest dus deze nieuwe trend blijven we omarmen en past helemaal bij ons!

Natuurlijke kleuren

De bekendmaking van Flexa met de kleur van het jaar 2023 laat ook zien dat er gekozen is voor een kleur geïnspireerd door de natuur. Ditmaal is gekozen voor Wild Wonder, een tarwe achtige kleur. Het is een natuurlijke zonnige kleur met een positieve uitstraling. Het is een prachtige kleur om zowel met hele rustige tinten te combineren als met wat meer uitgesproken kleur als blauw waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Ik zelf vind het een mooie kleur, het doet me denken aan Spanje. Een land waar ik graag kom en mijn inspiratie vandaan haal.

Accessoires

Al even is de trend ingezet om met ronde vormen te werken en dit blijft komende periode ook terug komen. Met uitstek een invloed vanuit de natuur. Wil je deze trend laagdrempelig toepassen dan kan ik al gemakkelijk door het door te voeren in accessoires en prints. Denk bijvoorbeeld aan een rond motief op kussens, een glooiende schaal voor op tafel en uiteraard ronde kandelaren of vazen. Door op meerdere plekken deze ronde accessoires terug te laten komen, verzacht je hiermee de rechte lijnen in je interieur.

Inspiratie

Persoonlijk zijn we  de woonmaand gestart met de grand opening van de belevingsstudio. Een mooiere start van oktober hebben we ons niet kunnen wensen. Heb jij woonvragen, wil jij advies voor jou interieur dit najaar of ben je opzoek naar nieuwe accessoires? Je bent van harte welkom, op de Maandag en Dinsdag werken we op afspraak, van Woensdag tot Zaterdag kun je gezellig langs komen in de Dorpstraat 26 in Twello. In de belevingsstudio  vind je genoeg wooninspiratie voor dit najaar!  Je kan ons ook altijd mailen voor specifieke vragen of voor een interieuradviestraject op maat. Dit kan naar info@nuevo-interiordesign.nl

Creatieve groet ,Anita

Tags

Terug naar het overzicht