Terug naar het overzicht

De toegevoegde waarde van behang in je interieur.

 

Behang is hot en als je het mij vraagt een must have in elk interieur. In veel van onze adviezen zit dan ook naast het kleurenpalet voor verf, een advies voor behang. Ook in de belevingsstudio hebben we naast een groot assortiment verfstalen prachtige behangstalen. De effect van behang in je interieur is echt groot! Waarom dat lees je in deze blog.

Unieke touch

Behang heeft de kracht om een unieke, warme en luxueuze uitstraling aan je interieur te geven. Behang kan een ruimte laten spreken en een echte eyecatcher zijn. Door textuur, motieven of een metallic glans geeft behang de ruimte direct extra allure. Daarnaast kan de print van het behang, een combinatie van meerdere kleuren zijn waardoor je gehele interieur samenkomt.

Print vs Effen

Er is zoveel keuze als het gaat om behang. Je kunt voor een ton-sur-ton behang kiezen met structuur, wat direct diepte geeft aan de ruimte, of je kunt kiezen voor een uitgesproken kleurrijke print. Met deze laatste optie is andere wanddecoratie vaak overbodig, op sierverlichting na. Ook kent behang vele soorten afwerking, denk aan een prachtige glans of voelbare, bijna veloursachtige, textuur.

Voor elke ruimte

Behang is niet beperkt tot een ruimte en kan eigenlijk in veel verschillende ruimtes in het huis gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een exotisch of drukke print voor in de wc, een hotel chique design voor op de slaapkamer of een behang met een stijlvolle textuur voor in de hal. Ben je uitgekeken op een ruimte of mist er nog iets? Wellicht is behang de oplossing!

https://www.arte-international.com/nl/collections/

Veelzijdig

Behang hoef je niet altijd alleen maar in banen naast elkaar op een muur te plakken. Een mooie nieuwe trend van behang in de woonkamer is, om deze binnen sierlijke sierlijsten te plakken. Het behang wordt als het ware een kunstwerk op zich. Behang heeft de kracht om eruit te knallen als je voor kleurrijk of een artistieke print kiest. Daarentegen bezit behang ook de kracht om eenheid te creëren.

Belevingsstudio

Heb jij woonvragen en wil jij interieuradvies voor jouw interieur? Je bent van harte welkom in de Nuevo-Interiordesign belevingsstudio in de Dorpstraat 26 in Twello. Je vindt er tevens genoeg wooninspiratie en als we met een advies aan de slag gaan hebben we in de studio ook behangstalen ter inspiratie!

Is Twello te ver? Dan maken we graag digitaal kennis bij interesse. Je kan ons ook altijd mailen op info@nuevo-interiordesign.nl voor specifieke vragen of voor een interieuradviestraject op maat.

Terug naar het overzicht