Terug naar het overzicht

Bloemen en planten geven sfeer en gezelligheid in je huis.

bloemen interieur ontwerp

Naast interieurontwerper ben ik ook bloem en groen stylist.
In mijn huis staan dan ook altijd planten en bloemen. Dit geeft sfeer en gezelligheid in je huis en ze staan prachtig in je interieur. Sommige planten hebben zelfs een luchtzuiverende werkingen en zorgen dus voor een gezonder binnenklimaat. Bloemen geven de finishing touch in je interieur. Ze geven kleur en maken je woonkamer huiselijk.

bloemen interieur ontwerp

Ik kan het dan ook niet laten om in een mooie bloemenwinkel even een kijkje te nemen. Je kan een boeket laten maken maar nog leuker is om zelf je boeket samen te gaan stellen. Op dit moment is het een grote trend om een soort plukboeket te maken ,deze boeketten bestaan uit verschillende bloemsoorten , bloemvormen en verschillende kleurtjes .

Net als interieur zijn bloemen ook seizoen gebonden. Tegenwoordig is er alles jaarrond maar tulpen zijn bijvoorbeeld het mooist in het voorjaar dat geld  ook voor chrysanten die zijn echt op zijn mooist in de herfst. Hoe anders is dat met kamerplanten die zijn  wat minder seizoens gebonden. Groen is eigenlijk helemaal niet meer weg te denken in ons interieur en helemaal hip. Planten maken je gelukkig en hebben een positieve effect op je lichaam en geest.

bloemen interieur ontwerp

Maak een statement met een super grote plant,dat tilt je interieur naar een hoger niveau. Belangrijk is met grote planten om ze niet in een hoekje te drukken maar een mooie zichtbare plek te geven zodat hij ook van alle kanten is te bewonderen. Zo wordt je plant een woonobject.

Planten die lijken rechtstreeks uit de jungle te komen zijn de trend op dit moment. Super gaaf zijn de Monstera of wat dacht je van de Alocasia.

Ik zelf beleef altijd veel plezier met het creƫren van de mooiste boeketten die passen in mijn interieur maar ook vindt ik planten erg tof om daar een mooie sfeer mee te maken. Hoop dat ik jullie ook enthousiast heb gemaakt om bloemen en planten in je huis te halen. En weet je niet waar je moet beginnen met de perfecte groen en bloemstyling misschien kan ik je dan helpen. Neem gerust vrijblijvend contact op met Nuevo Interiordesign.

bloemen interieur ontwerp

Lieve creatieve groet,
Anita

Terug naar het overzicht