Terug naar het overzicht

Interieuradvies aan huis

Je interieur van huis naar thuis met interieuradvies op maat?

Ik kom je helpen!

Hoe?

Gewoon bij jou thuis. Ik kom langs en samen bespreken we je wensen en dromen binnen je interieur. Ik neem kleurstalen mee, geef een advies dat past bij jou en je woning of bedrijf. Hiermee kan je vervolgens zelf aan de slag of je kiest voor een vervolgtraject bij Nuevo Interior design. 

Wat je ook kiest, mijn tips en advies laat ik bij je achter voor tijdloos en persoonlijk interieur!

Maak gebruikt van je de vak-kennis en vaardigheden van een professioneel Interior Designer voor slechts 159,00 euro! 

Wat mag je verwachten?

Ik kom een uur tot 1,5 uur bij jou in huis om samen te brainstormen en tips te geven.

Op basis van je wensen en vaste interieuritems zoek ik materialen en kleuren bijeen die bij je passen. Van deze persoonlijke samenstelling maak je bijvoorbeeld een foto welke dient als uitgangspunt voor je nieuwe interieur look. 

Onze aanbieding is geldig in een straal van ca. 25 km rondom Twello

Vind je het toch lastig om daarna de juiste items te vinden of te combineren? Dan maak ik graag een afspraak met je in de studio/winkel in Twello voor een vervolgtraject.

Terug naar het overzicht