Terug naar het overzicht

Big News – Nuevo -Interiordesign opent een belevingsstudio!

Afgelopen maanden ben ik achter de schermen druk geweest met een enorm gaaf project. Soms komen er kansen op je pad die zo in lijn liggen met je dromen dat je de sprong durf te nemen. Dit voorjaar kwam er een prachtig pand als optie vrij in het centrum van Twello. Een lang gekoesterde wens om met Nuevo-Interiordesign een belevingsstudio te openen komt uit!

De stijl van Nuevo-Interiordesign

Gelukkig is al het papierwerk achter de rug en zijn we momenteel bezig met verbouwen en de inrichting van de belevingsstudio. Je raadt het al, mijn favoriete onderdeel en ik leef me dan ook helemaal uit. De belevingsstudio wordt een ruimte die de signature stijl van Nuevo-Interiordesign omarmt; natuurlijke materialen, rustige tinten, eenheid en enkele subtiele Mediterraanse invloeden.

Belevingsstudio

De term belevingsstudio zegt het al, het wordt een beleving van o.a. de stijl van Nuevo-Interiordesign. Daarnaast kan je zelf ter plekke inspiratie opdoen en stalen bekijken van vele gordijnstoffen, vloeren en verfsoorten.

Ik zelf ga in de studio de interieuropdrachten aanpakken. Fijn is dat jij op locatie in de belevingsstudio langs kunt komen en ter plekke alles kan zien & voelen aan de hand van stalen. Uiteraard help ik je bij het maken van keuzes. Deze live beleving heeft als resultaat dat we sneller jouw wensen en smaak boven krijgen en daarmee kan ik een passend advies maken voor een huis dat zal gaan aanvoelen als thuis.

Mijn collega Simone zal in de studio stylingadviezen gaan geven en stylingsopdrachten vormgeven.

Daarnaast kan je ook altijd binnenlopen om geselecteerde meubels en accessoires in de showroom en shop te bekijken en te kopen. Gezellig als je binnenkomt en we denken ook graag met je mee als jij tegen uitdagingen in jouw interieur aan loopt.

Grande opening

Ik kijk ontzettend uit naar de opening, maar voordat het zover is zijn we zelf nog druk bezig met de opbouw en styling. Naar verwachting zal de belevingsstudio medio september open gaan.

Als trouwe lezer en volger houd ik jullie natuurlijk op de hoogte zodra ik meer concrete informatie heb. Ik kan niet wachten om jullie te ontvangen en mee te nemen in de sfeer en beleving die ik zo graag neerzet met Nuevo-Interiordesign.

Fijne zomer!

Creatieve groet ,Anita

Terug naar het overzicht