Terug naar het overzicht

Stylist in Twello

Nuevo interieurdesign is de specialist op het gebied van interieurstyling in Twello. Een stylist, of beter gezegd, interieurstylist is iemand die zorgt voor een sfeervolle inrichting van woningen, kantoren, winkels of andere soorten ruimtes. Interieurstylisten geven advies over onder andere kleurgebruik, type en stijl van meubels, 

materiaalgebruik en verlichting. 

Ben je op zoek naar een interieurstylist in de omgeving van Twello, Apeldoorn, Deventer of Voorst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We proberen de drempel zo laag mogelijk te houden en daarom gaan we eerst vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden. Niet alleen voor jou maar ook voor ons als stylist is het belangrijk dat we elkaar goed aanvoelen. Gelukkig komt het maar heel zelden voor dat dit niet het geval is. We laten je ook graag referentieprojecten zien die aansluiten bij je wensen. 

Of het nu gaat over het inrichten van je bedrijf of het stylen van je slaapkamer, wij nemen alle projecten even serieus. Het gaat ook niet om de omvang van de ruimte maar om het gevoel dat je wil krijgen als je de ruimte binnen komt. 

Veel nieuwbouwhuizen hebben een grote woonkamer. Huiseigenaren vinden het vaak lastig om een ruimte in te richten. Ze schaffen de meubelen aan die ze mooi vinden maar bereiken niet de juiste sfeer. Dat is precies waar een interieur stylist voor ingeschakeld wordt. Oog voor details zoals verlichting ( een lichtplan) en raambekleding maken vaak het verschil.

Ons designhart maakt natuurlijk een sprongetje van een blanco kader zoals een nieuwbouwwoning maar een oude woning vinden we ook geweldig om aan te pakken. Doel is ook om de eigenaar positief te verrassen en ze mogelijkheden te laten zien waar ze zelf in eerste instantie niet aan zouden denken. 

Het inrichten van een  bedrijf vraagt natuurlijk ook om een andere discipline. Daarbij is functionaliteit, veiligheid en routing ook een belangrijk aspect.

Wil je weten wat Nuevo Interior design voor jou kan betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij verheugen ons op jouw dromen en wensen…

Terug naar het overzicht