Terug naar het overzicht

Interieur ontwerp twee onder een kap woning in Epe

Midden in hartje Epe ligt deze bijzondere twee-onder-een-kapwoning. Voor de bewoonster mocht ik een interieurontwerp vormgeven. De woning is van achter uitgebouwd. Ik heb een nieuwe indeling gemaakt zodat de grote ruimte goed benut wordt. Zo krijg je de juiste balans en de juiste functies op de goede plaats. Ik heb gebruik gemaakt van hele mooie zachte kleuren en materialen. Het woongedeelte grenst nu aan de heerlijke tuin. Een prachtige eyecatcher in dit interieur zijn de twee maatwerkkasten die ik speciaal voor haar heb ontworpen en laten maken door de interieurbouwer. Bewoonster gaf aan het moeilijk te vinden om keuzes te maken omdat ze alles mooi vindt. In een stappenplan heb ik haar geholpen door   te gaan filteren, zodat er een goed interieurplan ontstaat. Verder heb ik een kleurplan, lichtplan, meubelplan gemaakt.

Heel veel woonplezier Carien!

Tags

Terug naar het overzicht