Reviews

“Het contact met Anita was prettig, ze kijkt, luistert en inventariseert je wensen. Zo weet ze zich snel een goed beeld te vormen over welke inrichting goed bij je situatie past. Ze komt met verrassende indelingen, denkt goed na over kleurcombinatie en levert echt maatwerk, we kunnen haar ook van harte aanbevelen.

Het enige waar we spijt van hebben, is dat we haar niet direct bij het proces ingeschakeld hebben, dat had ons veel tijd bespaard.”

Fam. de Weerd.

“Meteen tijdens het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Anita. Ze heeft begrepen wat wij belangrijk vonden en ons op weg geholpen bij het kiezen van kleuren., materiaalgebruik en het ontwerpen van een nieuwe indeling. Het was een uitstekende basis waardoor het aanschaffen van nieuwe meubels en accessoires gemakkelijker verliep. Anita kwam regelmatig even kijken en had vaak originele ideeën, tips en adviezen, wij hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt. Het eindresultaat mag er wezen, wij zijn enorm blij met deze enorme metamorfose.”

Hans en Jolande

“Onwijs goed geholpen bij het interieuradvies voor onze nieuwe woning. Een super goed ontwerp waar wij heel blij mee zijn.”

Tim

“Anita heeft een heel mooi plekje in huis gecreëerd voor mijn dochtertje. Het is een super mooie slaapkamer geworden die helemaal bij ons past. De samenwerking met Anita hebben wij als zeer prettig ervaren! En haar collega-partners zijn ook allebei toppers

Janneke en Julia