Terug naar het overzicht

Interieurontwerp Apeldoorn

Voor deze woning heb ik een totaalplan gemaakt.

Een hele nieuwe indeling ontworpen .Wens was om verschillende hoekjes te maken om tv te kijken, gezellig visite ontvangen en een leeshoek. En een royale woonkeuken.

Doormiddel van  doorbraken bij de  verschillende muren hebben we dit kunnen realiseren, daardoor is een hele open ruimte ontstaan  Ik heb de oude details zo veel mogelijk in takt gelaten. Dat vindt ik altijd heel erg belangrijk in mijn ontwerpen.

De ruimtes moesten wel eenheid vormen dit heb ik doormiddel van kleurgebruik gecreëerd Ook door verschillende materialen en texturen weer te laten komen in de verschillende ruimtes.

Verder heb ik zorg gedragen voor de aankoop van de verschillende meubels en lampen en accessoires, ik heb verschillende connecties met meubel leveranciers waar ik met de opdrachtgevers heen kan om de inrichting zorgvuldig bij elkaar te zoeken.

Terug naar het overzicht